10 ANI DE EXPERIENTA

IN REPARATII PENTRU
MOTOARE DIESEL

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stiti despre EURODIESEL este ca mecanicii nostri cunosc motoarele Diesel pe dinafara. Experienta si devotamentul constituie de peste 10 ani premisele pentru performanta si nivelul de calitate pe care le-am atins.

NOI STABILIM STANDARDE

IN RECONDITIONAREA MOTOARELOR DIESEL

În orice sfera de afaceri exista companii care in permanenta stabilesc noi standarde de calitate a produselor si a serviciilor pentru clienti in domeniul lor. Când vorbim despre reparatii si reconditionari motoare diesel, EURODIESEL este una dintre aceste companii.

IN ACTIVITATEA NOASTRA

VITEZA ESTE ESENTIALA

Fie ca aveti de-a face cu un buldozer care cedeaza pe linia de front a santierul, o combina care se defecteaza in pragul sezonului de recoltare ori un camion care se opreste în mijlocul drumului, noi întelegem importanta vitezei în a le pune din nou in functiune. Iar daca problema este sub capota, mecanicii nostri sunt aici pentru a o remedia in cel mai scurt timp posibil.

Engine

Marci de motoare diesel de care ne ocupam:

Despre Noi

EURODIESEL SRL Brasov este una dintre principalele companii romanesti din domeniul reparatiilor si reconstructiilor de motoare diesel pentru utilaje grele.

Am atins acest nivel de performanta si de calitate pentru ca ne bazam doar pe cei mai buni din bransa. Fie ca activati in domeniul agriculturii, constructiilor sau transportului, daca problema este sub capota, atunci oamenii nostri sunt aici sa o rezolve. Mecanicii nostri cunosc motoarele diesel pe dinafara si nu exista nimic sa nu poata repara.

Pentru noi, viteza este o prioritate de varf. Atunci cand aveti de-a face cu un motor care cedeaza cand aveti mai mare nevoie de el, suntem aici pentru a-l pune inapoi in functiune in cel mai scurt timp posibil.

Obiectivul nostru declarat este de a da motorului dumneavoastra o viata noua. Pentru realizarea acestui obiectiv, produsele noastre sunt echipate cu componente obtinute de la producatori consacrati in domeniu. Inaltul profesionalism al specialistilor nostri precum si utilizarea de componente mecanice si electrice originale, ne permit realizarea unei performante deosebite: acordare a unei garatii in functionare de 12 luni calendaristice.